Yeni Günaydın
Geri

Michael Madsen, Aile İçi Şiddetten Tutuklandı!

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino'nun filmlerinde aldığı rollerle öne çıkan Hollywood'un başarılı isimlerinden Michael Madsen, aile içi şiddetten tutuklandı.
Michael Madsen, Aile İçi Şiddetten Tutuklandı!
Haberler / Magazin
21 Ağustos 2024 Çarşamba 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rezervuar Köpekleri (Reservoir Dogs), Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) ve Kill Bill gibi Quentin Tarantino'nun ünlü yapımlarında rol alan Michael Madsen tutuklandı.

Kolluk kuvvetlerinin yaptığı açıklamada, Madsen'ın cumartesi gece yarısından kısa bir süre sonra aile içi şiddet suçlamasıyla tutuklandığını belirtti. Polis, Madsen'in karısını ittiğini ve ardından Los Angeles'taki evlerinde yaşadıkları bir anlaşmazlığın ardından onu dışarı attığı iddia ediliyor. 

TMZ'nin haberine göre; polis memurları Madsen ve eşiyle görüştükten sonra ünlü oyuncuyu tutuklayıp cezaevine götürdü. Madsen'in eşi de tıbbi müdahaleyi reddetti.

Quentin Tarantino filmlerinin adeta kadrolu oyuncusu olan Madsen, 20 bin dolarlık kefalet ücretini ödedikten sonra ise serbest bırakıldı.

Madsen'ın temsilcileri yaptıkları açıklamada şunları söyledi: "Bu, Michael ile karısı arasındaki bir anlaşmazlıktı ve umarız her ikisi için de olumlu bir şekilde çözülür." 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın