Yeni Günaydın
Geri

Metin Feyzioğlu’nun Görev Yeri Değiştirildi!

Özgür Özel tepki göstermişti...
Metin Feyzioğlu’nun Görev Yeri Değiştirildi!
Haberler / Gündem
28 Temmuz 2024 Pazar 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıldönümünde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, havalimanında kendisini karşılamadığı gerekçesiyle Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na tepki göstermişti. Bu olay sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Metin Feyzioğlu'nun görev yerinin değiştirildiği açıklandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı isimlere yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ etti. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bakan Fidan, Türkiye'nin dış temsilciliklerinde büyükelçilik yapacak isimlere görevlerini tebliğ etti.

METİN FEYZİOĞLU'NUN YERİ DEĞİŞTİ

Buna göre, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim'in Lefkoşa Büyükelçisi; Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nun Prag Büyükelçisi olarak görevlendirilmesine karar verildi.

Prag Büyükelçisi olarak eski bakan Egemen Bağış görev yapıyordu.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

KKTC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun kendilerini karşılamadığını belirten CHP lideri Özgür Özel, bu durumu Dışişleri Bakanlığı’na bildireceklerini aktarmıştı.

“Dünyanın neresine gidersek gidelim, büyükelçilerimiz bizleri karşılıyorlar. Gelemezlerse mutlaka bir görevli orada oluyor. Ama biz ne büyükelçi, ne büyükelçilikten kimseyi havaalanında da görmedik. Herhangi bir yerde hatırımızı dahi sormadılar”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın