Yeni Günaydın
Geri

Meteoroloji'den Bir Çok İl İçin 'Kırmızı Kodlu' Uyarı!

Marmara bölgesindeki illerimiz Yalova, Bursa, Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Düzce'ye gece saatleri hakkında flaş bir uyarı yapıldı.
Meteoroloji'den Bir Çok İl İçin 'Kırmızı Kodlu' Uyarı!
Haberler / Yaşam
30 Kasım 2023 Perşembe 08:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji sitesi Hava Forum tarafından Marmara bölgesindeki illerimiz Yalova, Bursa, Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Düzce'ye gece saatleri hakkında flaş bir uyarı yapıldı. Gün boyu devam eden feci yağışlara ek olarak yeni yağışlar geliyor.

Türkiye'de Ege ve Akdeniz bölgesindeki illerimizde meydana gelen su taşkınlarının ardından çarşamba günü İstanbul'da çok büyük bir yağmur etkisini gösterdi. Gün boyunca süren yağmur, ara ara ise şiddetini artırarak megakentte adeta hayatın felç olmasına neden oldu. 

METEOROLOJİK KAYNAKLAR GECE SAATLERİ İÇİN DE KIRMIZI UYARIYI YAPTI

İstanbul'da etkili olan bu şiddetli yağışların ardından Hava Forum'dan da Marmara bölgesindeki illerimiz Yalova, Bursa, Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Düzce'ye kırmızı uyarı geldi. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre bu illerimizde gece saatlerinden itibaren ek yağışların etkili olması bekleniyor. 

"KOCAELİ, BURSA, YALOVA RİSKLİ" 

Hava Forum'dan konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"İstanbullular, yağmurumuz kuvvetli şekilde devam edecek. Bu akşam ve gece risk var. Zaten mevcutta iyi bir yağış aldık, şimdi üzerine ilave yağışlar geliyor. Özellikle boğaz ve çevresi ile Anadolu yakasında su baskını risk var. Ayrıca bu gece Kocaeli, Yalova, Bursa da riskli!" 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın