Yeni Günaydın
Geri

Meteoroloji Uyardı: Sağanak Geri Dönüyor!

Meteoroloji raporuna göre, pazartesi yağışlı hava yeniden yurtta etkili olacak.
Meteoroloji Uyardı: Sağanak Geri Dönüyor!
Haberler / Yaşam
2 Aralık 2023 Cumartesi 08:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji genel Müdürlüğü güncel hava durumu raporuna göre, yurt genelini kısa süreliğine terk eden sağanak yağış geri dönecek. Buna göre hafta başında yağışlar yeniden etki göstermeye başlayacak. İşte detaylar...

Meteoroloji raporuna göre, pazartesi yağışlı hava yeniden yurtta etkili olacak.

HAVA SICAKLIKLARI AZALACAK

Genellikle mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Pazartesi günü yağışla birlikte kuzeybatı kesimlerde azalacağı tahmin ediliyor.

MGM'den yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli çevreleri ile Balıkesir’in batı kıyılarının sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli olarak (40-80 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıkların ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgârın; Marmara'nın batısında devam eden kuvvetli rüzgarın etkisini arttırarak 02.12.2023 Cumartesi günü Çanakkale, Edirne'nin güneyi ve İstanbul'un kuzey ilçelerinde güney ve güneybatı yönlerden kısa süreli fırtına (40-60, hamlesi 75 km/saat), Kırklareli'nin Demirköy ve Vize ilçelerinde kuvvetli fırtına (50-70, hamlesi 90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın