Yeni Günaydın
Geri

Merve Boluğur Yeniden mi Evleniyor?

Merve Boluğur'dan evliliğe ilişkin paylaşımlar gelirken 'I said yes' paylaşımı yok artık dedirtti.
Merve Boluğur Yeniden mi Evleniyor?
Haberler / Magazin
22 Mart 2023 Çarşamba 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Evliliği 53 gün süren Merve Boluğur yeniden mi evleniyor? Merve Boluğur'dan evliliğe ilişkin paylaşımlar gelirken 'I said yes' paylaşımı yok artık dedirtti. Kısa zaman önce evliliği biten Boluğur'dan evlilik sorularına ilişkin açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 53 gün evli kaldı ve ünlü çift anlaşamayarak yolları ayırdı.

BARIŞMA SİNYALLERİ VERMİŞLERDİ

Takipçilerini oldukça şaşırtan Merve Boluğur ve Mert Aydın, boşanmanın hemen ardından bir araya gelerek barışma sinyalleri vermişti

MURAT DALKILIÇ DETAYI KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI

Ancak geçtiğimiz ocak ayında sabah saatlerinde Dalkılıç'ın eski eşi Boluğur'un Beşiktaş'taki evinin sokağında görüntülenmesi kafaları karıştırmıştı.

EVLENİYOR MU?

Merve Boluğur yeniden mi evleniyor? sorusuna yanıt arayan hayranları 'I said yes' paylaşımıyla beklenmedik bir hamle yaptı. Sosyal medya bu haberle beraber yerle bir olurken evlenip evlenmediğine dair bilgi verildi.

2015-2017 yılları arasında Murat Dalkılıç ile evli kalan Merve Boluğur, boşanma aşaması sonrasında açıklamalarda bulunmazken birbirleri hakkında yorum yapmayan ikili, geçtiğimiz yıl sosyal medya üzerinden atışmalar yaşandı. Başarılı isim 53 gün evli kaldığı DJ Mert Aydın ile boşanmasıyla sosyal medya paylaşımları çok ses getirdi. Dalkılıç ve Sitare Akbal'la ayrılmasıyla beraber Çağla Boz ile adı anılmaya başladı.

Geçtiğimiz Ocak ayında Dalkılıç ve Boluğur'un Beşiktaş'ta yer alan evinin sokağından çıkması kafaları karıştırırken şarkıcının o sokakta objektiflere takılması yok artık dedirtti. Bunun üzerine mahalle sakinleri Merve be Murat barıştı mı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın