Yeni Günaydın
Geri

Meral Akşener, Mansur Yavaş'ın Oyununa Geldi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100 canlı yayınında İYİ Parti lideri Meral Akşener'le ilgili "Meral Hanım, Mansur Bey’in oyununa geldi.
Meral Akşener, Mansur Yavaş'ın Oyununa Geldi!
Haberler / Politika
23 Haziran 2023 Cuma 00:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100'de Erdoğan Aktaş'ın sunumuyla ekrana gelen Sağlı Sollu programına konuk oldu.

"MERAL HANIM, MANSUR BEY'İN OYUNUNA GELDİ"
Meral Akşener'in 3 Mart'ta altılı masadan kalkmasıyla ilgili Özcan "Meral Hanım bana göre Mansur Bey’in oyununa geldi. Meral Hanım gibi tecrübeli bir isim sizce birileriyle görüşmeden önce çıkar mı? Önce adaylık teklifini kabul etti, Akşener de masadan kalktı 'kendim yürüyeceğim' dedi, olayın özü bu. Sonra geç saatte ‘Yanındayız’ tweetini atan Mansur Yavaş’tı. Açık olarak bunları konuşmak gerekir. Ben hayatım boyunca doğruları konuştuğum için kısa vadede başım derde giriyor, orta ve uzun vadede kazanıyorum." ifadelerini kulllandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın