Yeni Günaydın
Geri

Meral Akşener Görüşmeyi İptal Etti!

Meral Akşener, Yavaş ve İmamoğlu ile yapacağı görüşmeyi iptal etti. Gerekçesi, görüşmenin İyi Parti Genel Merkezi'nde yapılmasına müsaade edilmemesi...
Meral Akşener Görüşmeyi İptal Etti!
Haberler / Politika
4 Mart 2023 Cumartesi 19:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dakika haberine göre, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel canlı yayında Meral Akşener'in Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun görüşme talebini reddettiğini açıkladı.

Görüşmenin İYİ Parti lideri Akşener tarafından iptal edildiğini belirten Gürel, "Düne kadar Mansur Yavaş, İmamoğlu ve Meral Akşener arasında bir görüşme gerçekleşeceği konuşuluyordu. Ancak tv100 ekranlarından bu son dakika gelişmesini ilk kez duyuralım. Meral Akşener tarafından görüşme iptal edildi" dedi. 

"CHP, İKİ BAŞKANININ İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ'NDE FOTOĞRAF VERMESİNİ İSTEMEDİ" 

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel tarafından konuyla aktarılan son bilgiler şu şekilde: "Meral Akşener'in görüşmeyi iptal etmesinin sebebi Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu ziyaretin İYİ Parti Genel Merkezi dışında olacağını duyurması. İki belediye başkanının genel merkezde görüntü vermesinin istenmediği iddia ediliyor. 

"İYİ PARTİ, GÖRÜŞMENİN GENEL MERKEZ DIŞINDA YAPILMASINI KABUL ETMEDİ"

Bu ziyaret CHP yetkilileri tarafından İYİ Parti Genel Merkezi dışında bir ziyaret olarak kamuoyuna duyuruldu. Bu ifadelerin İYİ Parti cephesinde açıkçası çok da kabul görmediği ve iki belediye başkanının genel merkezde görüntü vermesinin CHP tarafından istenmemesinin ardından ziyaretin İYİ Parti tarafından iptal edildiğine yönelik bilgim var. 

"SON DURUM GÖRÜŞMENİN KESİN İPTAL OLDUĞU YÖNÜNDE" 

Açıkçası şu anda gündem ışık hızında değişiyor. Daha öncesinde böyle bir görüşme yok denmişti ama daha sonra görüşmenin yapılacağı söylendi. İlerleyen dakikalarda yeni gelişmeler olursa sizlerlerle paylaşacağız. Son durum iki belediye başkanının Akşener ziyaretinin iptal edildiğine yönelik."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın