Yeni Günaydın
Geri

Melissa Vargas, Mekana Yangın Merdiveninden Girdi!

"Koş koş! İçeri git!"
Melissa Vargas, Mekana Yangın Merdiveninden Girdi!
Haberler / Magazin
12 Şubat 2024 Pazartesi 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımında forma giyen Küba doğumlu voleybolcumuz Melissa Vargas, önceki gece Arnavutköy'de bir hayranı ile fotoğraf çektirdiği sırada, kendisini görüntüleyen gazetecileri görünce, koşarak mekana girdi. Yanında arkadaşı, "Koş koş! İçeri git!" diye bağırarak Milli voleybolcuyu mekanın yangın merdiveninden içeri soktu.

Milli voleybolcu Melissa Vargas, önceki gece Arnavutköy'de görüntülendi. Bir hayranı ile fotoğraf çektirdiği esnada magazin basınının kendisini çekmesi ile birlikte ne olduğunu şaşıran Vargas, daha sonra koşarak mekana gitti.

MUHABİRLERİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Melissa Vargas, önceki gece Arnavutköy'de görüntülendi. Bir hayranı ile fotoğraf çektirdiği esnada muhabirlerin kendisini çekmesi ile birlikte ne olduğunu şaşıran Vargas, daha sonra koşarak mekana gitti.

"KOŞ KOŞ! İÇERİ GİT"

O esnada yanındaki arkadaşı ise Vargas'a, "Koş koş! İçeri git!" diye bağırarak Milli voleybolcuyu mekanın yangın merdiveninden içeri soktu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın