Yeni Günaydın
Geri

Medya Patronu Rupert Murdoch 5. Kez Evlendi!

93 yaşındaki Murdoch, Rus asıllı bilim insanı Elena Zhukova ile dünyaevine girdi.
Medya Patronu Rupert Murdoch 5. Kez Evlendi!
Haberler / Dünya
3 Haziran 2024 Pazartesi 09:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

93 yaşındaki medya patronu Rupert Murdoch 5. kez evlendi. Elena Zhukova ile dünya evine giren Murdoch yeni eşi ile bir aile buluşmasında tanıştığı ortaya çıktı.

Avustralya kökenli ABD’li medya patronu Rupert Murdoch 5. kez evlendi. 93 yaşındaki Murdoch, Rus asıllı bilim insanı Elena Zhukova ile dünyaevine girdi. The Sun gazetesi, çiftin nikah töreninden kareleri yayınladı. Birkaç aydır birlikte olan çift, Kaliforniya'da evlendi.

Emekli olan moleküler biyolog Zhukova 67 yaşında. Murdoch ile Zhukova'nın, medya patronunu eski eşi Wendi Deng'in ev sahipliği yaptığı bir aile buluşmasında tanıştığı öğrenildi. Murdoch ile Deng, 14 yıl evli kalmış ve 2013'te ayrılma kararı almıştı.

ABRAMOVİÇ'İN ESKİ KAYNANASI
Medya patronunun yeni eşi, Roman Abramoviç’in eski eşi Daria’nın annesi olduğu öğrenildi.

4 KEZ EVLENDİ
Medya patronu son olara Ann Lesley Smith ile nişanlanmıştı ancak çift iki hafta sonra geçtiğimiz yıl nisan ayında ayrılma kararı aldı. Murdoch daha önce 4 kez nikah masasını oturdu.

MURDOCH'IN ÖNCEKİ İLİŞKİLERİ
Rupert Murdoch; 1956'dan 1967'ye kadar Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker ile 1967'den 1999'a kadar İskoç asıllı gazeteci Anna Mann ile 1999'dan 2013'e kadar da Çin doğumlu girişimci Wendi Deng ile evliydi. Murdoch, son eşi ünlü eski model Jerry Hall’dan 2022 yılında ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın