Yeni Günaydın
Geri

Maymun Deyip Geçmeyin!

Ölen sahibine öpücükle veda eden maymun, herkesi şok etti.
Maymun Deyip Geçmeyin!
Haberler / Yaşam
26 Ekim 2022 Çarşamba 17:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sri Lanka'da yaşadığı rahatsızlık sonucu yaşamını kaybeden 56 yaşındaki Peetambaram Rajan'ın baktığı maymun, sahibinin cenazesine katıldı.

Ölen sahibine öpücükle veda eden maymunun bu davranışı, etraftaki herkesin şaşkınlık yaşamasına neden oldu.Sri Lanka'nın Batticaloa kentinde yaşayan Peetambaram Rajan, geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Çevresi tarafından çok sevilen Rajan'ın neredeyse her gün meyve ile beslediği bir maymun vardı.

MAYMUNU DA CENAZEYE KATILDI

Cenazeye katılanlar arasında Rajan'ın ailesi ve sevenlerinin yanı sıra sahibi olduğu maymun da vardı. Bir süre bekledikten sonra adamın tabutunun başına giden maymun, ölen sahibine alnına kondurduğu bir öpücükle veda etti.

ETRAFTAKİLER BUZ KESTİ

Maymunun bu hareketi, cenazeye katılanlarda da büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Videoyu izleyenler ise maymunun sadakatine hayran kaldıklarını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın