Yeni Günaydın
Geri

Markası, Micro İç Çamaşırı Üretti!

Kim Kardashian'ın markası Skims'in yeni modellerinden biri olan iç çamaşırı takımı boyutuyla sosyal medyanın diline düştü.
Markası, Micro İç Çamaşırı Üretti!
Haberler / Magazin
31 Ocak 2023 Salı 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kim Kardashian'ın markası Skims'in yeni modellerinden biri olan iç çamaşırı takımı boyutuyla sosyal medyanın diline düştü. Sarita isimli bir TikTok kullanıcısı, üzerinde minicik kalan iç çamaşırlı pozlarını paylaştı.

Kim Kardashian'ın 2019 yılında çıkardığı vücut şekillendirici markası Skims'in yeni iç çamaşırı modeli sosyal medyada dalga konusu oldu.

Daha önce Victoria's Secret modelleri Tyra Banks, Heidi Klum, Candice Swanepoel ve Alessandra Ambrosio'nun reklamlarını yaptığı ürünlerden birinin boyutu gündemde.

'Mikro bralet' ve tangodan oluşan takımı alan Sarita isimli bir TikTok kullanıcısı, takımı bir parça cipse benzetti. Kullanıcı "Bir müzik festivalinde giymek için bu üstü almıştım. Skim'in mikro braletinin boyutunu merak ediyorsanız... Karşılaştırma yapmanız için cips koyuyorum. Tanganın ne kadar küçük olduğunu görünce daha çok şaşırdım. Çoğunlukla iplerden oluşuyor" dedi.

"En kötü senaryoda arka bahçemde güneşlenirken bunları giyeceğim" diyen kullanıcı takımın boyutunun anlaşılması için kıyafetlerinin üzerine iç çamaşırlarını da giydi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın