Yeni Günaydın
Geri

Mansur Yavaş Harekete Geçti: O İsmi Görevden Aldı!

Yavaş, Ankara'yı esir alan sel sonrası, ASKİ Genel Müdürünü görevden aldı
Mansur Yavaş Harekete Geçti: O İsmi Görevden Aldı!
Haberler / Politika
15 Haziran 2023 Perşembe 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara'da büyük yıkıma yol açan sellerin ardından tepkilerin odağı haline gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, faturayı Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Erdoğan Öztürk'e kesti. Mansur Yavaş, Öztürk'ü görevden aldı.

Ankara, geçtiğimiz haftalardan bu yana etkili olan şiddetli yağışlarda sele teslim oldu. Farklı zamanlarda meydana gelen sel, başkente ağır hasar verdi. Şehrin birçok noktasında ev ve iş yerlerini su bastı. Afette şehrin alt yapısı ağır hasar gördü.

MANSUR YAVAŞ HAREKETE GEÇTİ

Sellerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tepkilerin odağı haline geldi. Afetle mücadelede yetersiz kaldığı eleştirilerinin yöneltildiği Mansur Yavaş'ın en yapacağı merak konusu olurken, dikkat çeken bir adım geldi.

ASKİ GENEL MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALDI

Mansur Yavaş, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (ASKİ) Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı. Genel Müdür Öztürk, Başkan Yavaş'ın oluru ile başkanlık iç emrine görevlendirildi.

YERİNE YÖNETİM KURULU ÜYESİ GELDİ

ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Işık'ın, Öztürk'ün yerine asaleten atama yapılan kadar Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüteceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın