Yeni Günaydın
Geri

Manisa'da Vahşet: 3 Yavru Kedi Fırça Sapıyla Öldürüldü!

Olay, bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve büyük tepki topladı.
Manisa'da Vahşet: 3 Yavru Kedi Fırça Sapıyla Öldürüldü!
Haberler / Yaşam
12 Ağustos 2024 Pazartesi 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesinde, 55 yaşındaki Muzaffer Şen, oturduğu evin bahçesinde bulunan 3 yavru kediyi fırça sapıyla vahşice öldürdü. Olay, bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve büyük tepki topladı.

Manisa'nın Salihli ilçesindeki bir evin bahçesinde meydana gelen olayda Muzaffer Şen, evinin arka bahçesinde bulduğu yavru kedilere fırça sapıyla saldırdı.

Çevredekilerin tepkilerine rağmen, Muzaffer Şen kedilere acımasızca vurmayı sürdürdü ve yavru kediler aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

Polis gözaltına aldı

Yaşanan vahşeti cep telefonlarıyla kaydedenler, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Muzaffer Şen'i gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından Salihli Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

Bu olay, hayvanlara yönelik şiddetin önlenmesi konusunda toplumsal farkındalığın artırılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın