Yeni Günaydın
Geri

Mahsun Kırmızıgül'e Dava Açıldı!

Hilmi Topaloğlu’nun oğlu Volkan Topaloğlu, Kırmızıgül'e babasının itibarına zarar verdiği iddiasıyla dava açtı.
Mahsun Kırmızıgül'e Dava Açıldı!
Haberler / Magazin
25 Ocak 2023 Çarşamba 04:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mahsun Kırmızıgül’ün efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun hayatını anlattığı anlattığı Prestij Meselesi filmi 3 Şubat’ta gösterime girecek. Hilmi Topaloğlu’nun oğlu Volkan Topaloğlu, Kırmızıgül'e babasının itibarına zarar verdiği iddiasıyla dava açtı.

Mahsun Kırmızıgül’ün efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik’i kurma sürecini anlattığı Prestij Meselesi filmi 3 Şubat’ta vizyonda olacak. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 80 milyon bütçeli filmin vizyona girmesi büyük kan kaybeden sinema salonlarına yeniden seyirciyi çekme adına da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Filmi dijital bir platforma satmak yerine sinemalarda halkla buluşturmayı misyonu gereği daha doğru bulan Kırmızıgül şok bir davayla karşı karşıya kaldı.

Hilmi Topaloğlu’nun eski eşinden olan büyük oğlu Volkan Topaloğlu, sanatçıya babasının itibarına zarar verdiği iddiasıyla dava açtı.

EŞİ VE DİĞER ÇOCUKLARI DESTEK VERİYOR

Henüz vizyona girmeyen filmle ilgili açılan davanın ilk duruşması 26 Ocak’ta görülecek. Topaloğlu’nun son eşi Semiha Topaloğlu ve çocukları ile kardeşi Mustafa Topaloğlu ise başından beri Mahsun Kırmızıgül’e destek veriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın