Yeni Günaydın
Geri

MHP'li İsmet Büyükataman Dervişoğlu'nu Hedef Aldı!

"Ülkücülük size yakışmayacak kadar şerefli bir sıfattır"
MHP'li İsmet Büyükataman Dervişoğlu'nu Hedef Aldı!
Haberler / Politika
24 Temmuz 2024 Çarşamba 19:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, '154 kişilik liste' üzerinden parti yönetimine ağır eleştirilerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu hedef aldı. "Aynı torbada seçime girdiğiniz insanlarla aynı listede olmak niçin bu kadar zoruna gitti?" diyen İsmet Büyükataman, Müsavat Dervişoğlu'na "Ülkücülük size yakışmayacak kadar şerefli bir sıfattır" diye seslendi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, bugünkü grup toplantısında MHP yönetimine ağır eleştirilerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'na sert sözlerle yanıt verdi.

Büyükataman, MHP'nin mahkemeye çağırmasını istediği 154 kişilik listede yer alan Müsavat Dervişoğlu için şu ifadeleri kullandı:

"İP’in emanetçi Genel Başkanı bugün yaptığı konuşmasında bol hamaset sosuyla gerçeklerden kaçmaya çalışmış.

Şahsına şu soruları soralım;

O listedekilerle el ele tutuşup Milliyetçi Hareket Partisi’ne saldırırken aynı cephede olmaktan rahatsız değildiniz de şimdi mi aklınız başınıza geldi?

Aynı torbada seçime girdiğiniz insanlarla aynı listede olmak niçin bu kadar zoruna gitti?

Madem bu kadar rahatsızdınız, her türlü Marksist, Fetöcü, Liberal ve DEM’li ortaklarınız ile niye aynı Cumhurbaşkanı adayı etrafında seçime girdiniz?

Seçim döneminde söz konusu menfaatleriniz olunca sus pus olup ülkücü olmadığınızı ispat etmeye çalışanlar siz değil miydiniz?

Utanıyorum dediğiniz “Ülkücülük” zaten sizin gibi menfaatleri peşinde koşanlara, çıkarları uğruna her türlü zillete göz yumanlara yakışmayacak kadar şerefli bir sıfattır!"

DERVİŞOĞLU NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, kendisinin de yer aldığı söz konusu 154 kişilik listeyle ilgili olarak MHP yönetimine bugünkü parti grup toplantısında şu ifadelerle seslenmişti:

"Benim de içinde bulunduğum 154’ler tartışması var. Bu tartışmaya girmek istemiyordum ama tamamen sessiz kalmayı da uygun görmüyorum. İki cihanda yan yana gelemeyecek bazı insanları aynı torbaya doldurarak adeta eşitlemiş; bölücü liberal Marksist FETÖ’cü yapıların elemanı diye yaftalamışlar. Düşünebiliyor musunuz? Bunu yapanlara sesleniyorum. Bu bize saygısızlıktır. Çok bir şey söylemek istemiyorum. Ayrıntıya girip de kimseyi mahcup etmek istemiyorum. İçimde yetiştiğim camiayı kırmak istemem. Ancak sabrın da bir sınırı vardır. Sözlerimin muhatapları maziyi paylaştığım insanlar değil, eline dava arkadaşlarının kanı bulaşmış alçaklardır. Hayatım boyunca bölücü, liberal, Marksist ve FETÖ’cü diye hiç anılmadım. Bütün ömrü boyunca kullandığım tek bir sıfat var. Onu da öyle bir ayağa düşürdünüz ki, sizin yüzünüzden utancımdan kullanamıyorum. Allah sizi ıslah eylesin. Buradan onlara sesleniyorum. Beni sakın ha sakın hangi sebeple olursa olsun, başkalarının havuzuna dahil etmeyin. Beni kimseyle de karıştırmayın."
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın