Yeni Günaydın
Geri

Londra'da Şirketlerle Görüştü!

Kılıçdaroğlu, İngiltere'nin başkenti Londra'da yeni nesil teknoloji yatırımı yapan şirket yöneticileriyle bir araya geldi.
Londra'da Şirketlerle Görüştü!
Haberler / Politika
3 Kasım 2022 Perşembe 08:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Partiden yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, başkentte Entrepreneur First ve The Creator Fund şirketlerinin yöneticileri ile bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Kimlerle bir araya gelecek?
Kılıçdaroğlu'nun 2-4 Kasım'da İngiltere ziyaretine ilişkin yapılan açıklamada, CHP liderinin, yenilikçi teknoloji fonları başta olmak üzere sürdürülebilir, iklime dost ve katma değeri yüksek yatırımlarıyla dikkati çeken kurum ve kuruluşlar ile yeşil, doğa dostu dönüşümü de içine alan yatırımcı ağları ve önde gelen bağımsız yatırımcı fon temsilcileriyle bir araya geleceği bildirilmişti.

5 Kasım'da yurda dönecek
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, görüşmelerinde, Türkiye'ye yönelik olası nitelikli yatırımları muhataplarıyla ve yatırım uzmanlarıyla değerlendireceği ve partisinin bakış açısını paylaşacağı kaydedilmişti. Kılıçdaroğlu'nun 5 Kasım'da yurda dönmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın