Yeni Günaydın
Geri

Kuyu-14 Operasyonu: 15 Şüpheli Yakalandı!

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde ‘KUYU-14’ operasyonu yapıldı. Operasyonlarda 15 şüpheli yakalandı.
Kuyu-14 Operasyonu: 15 Şüpheli Yakalandı!
Haberler / Gündem
31 Temmuz 2024 Çarşamba 08:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde ‘KUYU-14’ operasyonu yapıldı. Operasyonlarda 15 şüpheli yakalandı.

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde düzenlenen "KUYU-14" operasyonlarında, 15 şüpheli yakalandı. Operasyon, Zeytinburnu, Beşiktaş, Kartal, Bağcılar, Eyüpsultan, Bayrampaşa, Bahçelievler, Sultanbeyli ve Ataşehir ilçelerinde gerçekleştirildi. Yakalanan şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, 6136 Sayılı Kanuna muhalefet, yağma, silahla tehdit, iş yeri kurşunlama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve mala zarar verme suçlarına karıştıkları tespit edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre, operasyon kapsamında, 14 şüpheli tutuklandı, bir şüphelinin ise işlemleri devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde yapılan operasyonlarda; Bahçelievler'de kasten adam öldürmeye teşebbüs ve mala zarar verme, Sultanbeyli'de bir iş yerinin kurşunlanması, Ataşehir'de iki farklı iş yerinin kurşunlanması, Eyüpsultan ve Bayrampaşa ilçelerinde iş yerlerine yönelik tehdit ve yaralama eylemleri dahil olmak üzere toplamda 10 farklı eylem tespit edildi.

Operasyon sonucunda 7 adet ruhsatsız tabanca, bir adet AK-47 uzun namlulu silah, bir adet otomatik tabanca, bir adet hassas terazi, muhtelif miktarlarda uyuşturucu madde ile çok miktarda döviz ve Türk Lirası ele geçirildi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın