Yeni Günaydın
Geri

Kumar Yüzünden Evini mi Satıyor?

Serdar Ortaç’ın, bu kez elinde son kalan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
Kumar Yüzünden Evini mi Satıyor?
Haberler / Magazin
27 Eylül 2022 Salı 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kumar borçlarını kapatmak için 15 milyon lira borç ödediğini açıklayan popçu Serdar Ortaç’ın, bu kez elinde son kalan evini satışa çıkardığı iddia edildi. Lüks evin değeri ise dudak uçuklattı. 

Serdar Ortaç iddialara göre son evini de satma kararı aldı. Beyaz Magazin programında ortaya atılan iddiaya göre “Serdar Ortaç elinde kalan son evi satılığa çıkarmış" denildi ve evin değerinin 4.9 milyon dolar olduğu belirtildi. 

Programda "İstanbul’un en güzel lokasyonlarından İstinye sırtlarında, boğaz manzaralı, 750 metrekare arsa üzerine kurulu, 8 oda 4 salon, 4 banyo, özel tasarım bina, teraslı, balkonlu, özel kamera sistemli, peyzajlı, evde yok yok" denildi.

15 MİLYON LİRA ÖDEMİŞTİ

Serdar Ortaç yaz aylarında "Borçlar belimi büktü" diyerek bu yıl şarkı yapamadığını söylemişti. 15 milyon lira borç ödediğini belirten Ortaç, "Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın