Yeni Günaydın
Geri

Kulis: 'Erdoğan, Gereğini Yapacak'

AK Parti’de seçim analizleri kısa sürede tamamlanacak. Kulislerden aktarılanlara göre somut adımları atmaya hazırlanan Erdoğan, “gereğini” yapacak.
Kulis: 'Erdoğan, Gereğini Yapacak'
Haberler / Politika
21 Mayıs 2024 Salı 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yerel seçimlerinde 22 yıl aradan sonra ilk kez ikinci parti konumuna gerileyen AKP’de 31 Mart istişareleri tamamlanmak üzere. 2028 seçimlerine kadar izlenecek yol haritası ve politika değişiklikleri kısa süre içinde belirlenecek.

Türkiye gazetesinin aktardığı kulislere göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçmen tabanına "Farkındayım, gereği yapılacak" şeklinde verdiği mesajın somut adımları kısa süre içerisinde atılacak.

Söz konusu haberde, milletvekillerinin saha gözlemlerinin, Erdoğan’a desteğinin sürdüğü, ancak partiye kızgınlık duyulduğu yönünde olduğu aktarıldı. Yapılan bu görüşmelerden ve genel merkezin yürüttüğü çalışmaları içeren tespitler bir rapor hâline getirildi. Partinin Kızılcahamam kampında bu tespitler masaya yatırılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın