Yeni Günaydın
Geri

Kris Jenner'dan İlginç Vasiyet!

Kardashianların ana kraliçesi, vasiyeti hakkında konuştu.
Kris Jenner'dan İlginç Vasiyet!
Haberler / Dünya
21 Ekim 2022 Cuma 19:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Reality show yıldızı Kris Jenner, öldükten sonra küllerinin çocuklarına paylaştırılmasını ve kalıntılarından kolye yapmalarını istedi.

Kardashian ve Jenner ailesinin hayatını konu alan reality programı The Kardashians'ın dün (20 Ekim) yayımlanan bölümünde Kris Jenner vasiyetinden bahsetti.

Konu Kim Kardashian'ın ameliyat olan annesinin kalçasından alınan iki ufak kemiği saklamak istemesinden açıldı. Kim, bu kemiklerden kolye yaptırmak istediğini söyledi.

Sohbete dahil olan Khloé, annesi Kris'e daha önce dile getirdiği vasiyetini hatırlattı: ''Sen de yakılmak istiyordun. Aramızda paylaştırdığımız küllerinden kolye yaptırmamızı söylemiştin.''

66 yaşındaki Kris, "Evet, bu harika bir plan" diyerek kızını onayladı. Öldükten sonra yakılan insanların küllerinin takıya dönüştürülmesi son yıllarda yaygınlaşmaya başladı.

Bazı şirketlerden külleri parlak taşlara dönüştürürken bazıları da bunları cam kürelerin içine sıkıştırarak takı tasarımı oluşturuyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın