Yeni Günaydın
Geri

Kremlin: 'Batı İle Hibrit Savaş Uzun Sürecek'

Kremlin Sözcüsü Peskov basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Kremlin: 'Batı İle Hibrit Savaş Uzun Sürecek'
Haberler / Dünya
29 Mart 2023 Çarşamba 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov bugünkü basın toplantısında, harekatın ne zaman sona ereceğine dair öngörülerinin ne olduğu sorusunu yanıtladı.

Bu tür soruların Rusya Savunma Bakanlığı’nda görevli uzmanlara sorulmasının daha uygun olacağını dile getiren Peskov Rusya’ya karşı hibrit savaşın uzun süreceğini vurgulayarak, “Bu konuda metanet, özgüven, kararlılık ve Devlet Başkanı’nın etrafında birliğe ihtiyacımız var" dedi.

'Ukrayna ile ilgili durumda, hedeflere siyasi ve diplomatik yollardan ulaşmak imkansız'

Rusya'nın Ukrayna ile ilgili durumda hedeflerine ulaşmasının tek yolunun özel askeri harekat olmaya devam ettiğine dikkat çeken Peskov, “Rusya'nın hedeflerine çeşitli şekillerde ulaşılabilir. Siyasi ve diplomatik yollardan bunu yapmak imkansız ise, ki Ukrayna örneğinde bu imkansız, ne yazık ki askeri yollardan, yani özel askeri harekat yapılarak yapılır” diye konuştu.

Kremlin Sözcüsü, Rusya’nın kilit taleplerinin yeni bölgelerdeki nüfusun güvenliğinin ve ülke genelindeki güvenliğin sağlanması olduğunun altını çizdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın