Yeni Günaydın
Geri

Kral Ve Kraliçeden Zarif Noel Kartı!

"Kral ve Kraliçe Eşinden bu yılki Noel Kartını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz."
Kral Ve Kraliçeden Zarif Noel Kartı!
Haberler / Dünya
12 Aralık 2022 Pazartesi 16:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kral Charles ve Kraliçe Camilla, Kraliçe Elizabeth'in ölümünden önce bir Highland Buluşması'nda portreleri olan yeni çıkan Noel kartında zarif görünüyorlardı.

Kral Charles III  ve eşi Kraliçe Eş  Camilla Parker-Bowles , hükümdar olduğundan beri ilk Noel Kartlarını çıkardılar. 74 yaşındaki Kral ve 75 yaşındaki Camilla, Sam Hüseyin tarafından 3 Eylül'de Braemar Royal Highland Buluşması'nda çekilen zarif portrede muhteşem görünüyordu. Olay, annesi Kraliçe Elizabeth'in o yaştaki ölümünden sadece birkaç gün önceydi . 8 Eylül 2022'de 96. Londra'daki Clarence House'da bir Noel Ağacının önüne yerleştirilmiş kartın içinde kırmızı yazı tipiyle "Size çok Mutlu Noeller ve Yeni Yıl diliyorum" mesajı. Kart , Kraliyet Ailesi'nin Instagram hesabında da yayınlandı."Kral ve Kraliçe Eşinden bu yılki Noel Kartını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz."

Fotoğrafta Kral yandan görüldüğü gibi dümdüz karşıya bakıyor ve gülümsüyor. Bej rengi bir blazer ceket ve bembeyaz bir gömlek ile tatil için hazır siyah ve yeşil çizgili bir çay giymişti. Bu sırada Camilla, kırmızı desenli yeşil bir takım ve uyumlu yeşil bir şapka ile 17 yaşındaki kocasına bakarken görülür. Ayrıca, rahmetli kayınvalidesinin düzenli olarak taktığını anımsatan bir inci inci küpe takmıştı.

Eski Galler Prensi, tahtta etkileyici bir 70 yıl geçiren annesinin ölümünden sonra 8 Eylül 2022'de Birleşik Krallık Kralı III. Charles ve diğer 14 İngiliz Milletler Topluluğu krallığı oldu. Özellikle Charles'ın resmi olarak taç giyme töreni henüz yapılmadı, ancak tarihi tören için tarih 6 Mayıs Cumartesi günü Westminster Abbey'de belirlendi . Charles monarşiyi daha da modernleştirmeye çalışırken, olayın kısaltılmış bir versiyonu olduğu bildirildi. Buckingham Sarayı yaptığı açıklamada, etkinliğin "kökünün uzun süredir devam eden geleneklere dayanacağını" ancak aynı zamanda "hükümdarın bugünkü rolünü yansıtacağını ve geleceğe bakacağını" söyledi. Altın Küre Operasyonu olarak adlandırılan taç giyme töreniyle ilgili ayrıntılar, bu tarih dışında henüz onaylanmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın