Yeni Günaydın
Geri

Korkunç Son! Kaybolan Kadın Canlı Canlı Piton Tarafından Yenmiş!

Feride isimli kadın, bir gün sonra ormanda ölü bulundu. Feride'nin kaybolmasının ardından başlayan arama çalışmaları, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı.
Korkunç Son! Kaybolan Kadın Canlı Canlı Piton Tarafından Yenmiş!
Haberler / Yaşam
10 Haziran 2024 Pazartesi 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Endonezya'nın Kalempang köyünde yerel bir pazarda yiyecek satmak için evinden çıkan 50 yaşındaki Feride isimli kadın, bir gün sonra ormanda ölü bulundu. Feride'nin kaybolmasının ardından başlayan arama çalışmaları, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Dört çocuk annesi Feride, yiyecek satmak için ormanın içinden geçerek pazara gitmek üzere yola çıktı. Eşi Noni, Feride'nin eve dönmemesi üzerine endişelenerek yerel yetkililere haber verdi. Yetkililer, Güney Sulawesi eyaletinin Sidrap bölgesinde geniş çaplı bir arama başlattı.

Korkunç keşif: 6 metrelik piton

Arama çalışmaları sırasında, ormanın içinde hareket edemeyen ve midesinde büyük bir şişkinlik olan 6 metrelik bir piton bulundu. Çalıların arasında yatan yılan, yerel halk ve Feride'nin eşi tarafından dikkatle incelendi.

Acı gerçek ortaya çıktı

Milliyet'in haberine göre pitonun karnını palayla kesen köylüler, 50 yaşındaki kadının cesedine ulaştı. Feride'nin kıyafetleri bile üzerindeydi ve dev yılanın kurbanı canlı canlı yediği anlaşıldı. Eşi Noni, gördükleri karşısında büyük bir şok yaşadı ve eşinin tek başına evden çıkmasına izin verdiği için pişmanlık duyduğunu belirtti.

Köy muhtarı: i̇lk kez yaşanmadı

Kalempang köyünün muhtarı, daha önce köylerinde benzer bir olay yaşanmadığını ancak Endonezya'da dev yılanların insanları yutmasının ilk kez kayıtlara geçmediğini söyledi. Ekim 2022'de bir başka kadının kauçuk toplamak için ormanda yürürken dev bir piton tarafından yenildiği ve 2018'de de yine bir pitonun karnından bir kadının cesedinin çıkarıldığı hatırlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın