Yeni Günaydın
Geri

Konyaspor'un Pato Heyecanı!

Alexander Pato, Türkiye yolunda.
Konyaspor'un Pato Heyecanı!
Haberler / Spor
17 Temmuz 2022 Pazar 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şimdiye kadar kadrosuna tam 9 oyuncu katarak güçlenen Yeşil-Beyazlılar, asıl bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Konyaspor, son olarak MLS ekibi Orlando City’de forma giyen dünyaca ünlü yıldız Alexandre Pato’yu kadrosuna katmak adına önemli mesafe kat etti.

MLS ekibi Orlando City ile 5 ay sonra sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı forvet için Yeşil-Beyazlılar yoğun mesai içerisinde. Çizme basını, bu haberi ‘Alexander Pato, Türkiye yolunda. Milan’ın eski yıldızı Konyaspor’la görüşüyor’ başlığıyla duyururken, iddialar Yeşil-Beyazlı futbolseverleri fazlasıyla heyecanlandırdı.

20 maçta 7 gole katkı

32 yaşındaki yıldız, bu sezon 20 maça çıkarken 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Başkan Fatih Özgökçen’in taraftarı tribüne çekecek bir yıldızı kadrosuna katmayı çok istediği ifade edilirken, Pato’nun da Türkiye seçeneğine son derece olumlu yaklaştığı bildirildi.

Daha önce kadrosunda Eto’o ve Hleb gibi dünyaca ünlü yıldızları bulunduran İç Anadolu ekibi, Pato’yu renklerine bağlamak için adeta seferberlik ilan etmiş durumda.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın