Yeni Günaydın
Geri

Konserde İzleyici Rekoru Kırdı!

Hong Kong’lu şarkıcı-söz yazarı ve film yapımcısı Andy Lau Rekor Kırdı.
Konserde İzleyici Rekoru Kırdı!
Haberler / Kültür-Sanat
11 Eylül 2022 Pazar 07:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hong Kong’lu şarkıcı-söz yazarı ve film yapımcısı Andy Lau, 3 Eylül Cumartesi günü 350 milyon seyirciyle online bir konserde dünya çapında en çok izleyici rekorunu kırdı.

Lau’nun konseri, TikTok’un Çince versiyonu olan ByteDance’a ait Douyin’de yayınlandı. Sanatçının geçen yıl Temmuz ayında Douyin’deki konseri 100 milyon izleyici çekmişti.  South China Morning Post’un 4 Eylül Pazar günü bildirdiğine göre, iki saatlik çevrimiçi etkinlik 30 dakika içinde yaklaşık 100 milyon izleyiciyi çekti ve sona ermeden önce yüz milyonlarca görüntüleme aldı.

Rapora göre, Pazar öğleden sonra, daha fazla kullanıcı tekrarı izledikçe görüntüleme sayısı 60 milyon daha artarak 410 milyona yükseldi.

Lau’nun konserinin Kantonca’da söylenen ve 1980’lerde ve 1990’larda zirveye ulaşan bir pop müzik türü olan Canto-pop hayranlarını nostaljiye ittiği söylendi. Running Out of Time (1999) ve Internal Affairs (2002) gibi Hong Kong filmleriyle de tanınan 60 yaşındaki sanatçı, Ice Rain ve It’s Not a Crime For a Man to Cry gibi hit şarkılarından bazılarını seslendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın