Yeni Günaydın
Geri

Köfteci Yusuf Futbol Kulübüne Sponsor Oldu!

Köfteci Yusuf ile 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karaman Futbol Kulübüne sponsor oldu. Sponsorluk anlaşmasına 23. ve 24. Dönem Karaman Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Akgün destek oldu.
Köfteci Yusuf Futbol Kulübüne Sponsor Oldu!
Haberler / Gündem
25 Ekim 2024 Cuma 18:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ürünlerinde domuz eti kullandığı tespit edilen Köfteci Yusuf'tan flaş bir hamle geldi. Köfteci Yusuf ile 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karaman Futbol Kulübüne sponsor oldu. Sponsorluk anlaşmasına 23. ve 24. Dönem Karaman Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Akgün destek oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş ürün satan firmaları kamuoyuna açıkladığı listede 2 şubesinde domuz eti kullandığı tespit edilen Köfteci Yusuf gündemden düşmüyor.

FUTBOL KULÜBÜNE SPONSOR OLDU
Ürünlerinde domuz eti kullanıp kullanmadığı tartışılmaya devam ederken Köfteci Yusuf'tan flaş bir hamle geldi. Köfteci Yusuf ile 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karaman FK arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. 

Konu ile ilgili olarak Karaman FK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere verildi:

Karaman Futbol Kulübümüz, hemşehrimiz Yusuf Akkaş'ın ülkemize kazandırdığı milli markamız Köfteci Yusuf ile forma sponsorluğu konusunda anlaştı. Anlaşma kapsamında, 2024-25 Sezonu boyunca maç formalarımızda Köfteci Yusuf logosu yer alacak. Hemşehrimiz Yusuf Akkaş ve Köfteci Yusuf Ailesine, takımımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

MEVLÜT AKGÜN'E TEŞEKKÜR MESAJI
Kulüpten yapılan bir diğer paylaşımda ise Köfteci Yusuf'un sponsorluğu konusunda destek olan 23. ve 24. Dönem Karaman Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Akgün'e teşekkür edildi. Karaman FK'dan yapılan paylaşımda, "Köfteci Yusuf sponsorluğu konusunda Karaman Futbol Kulübümüze destek veren 22., 23. ve 24. Dönem Karaman Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Akgün'e değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın