Yeni Günaydın
Geri

Kıyamet 2050 Yılında Kopacak!

2050 yılında kıyametin kopacağını ve bir şirket tarafından yönetildiğimizi öne sürdü.
Kıyamet 2050 Yılında Kopacak!
Haberler / İlginç Haberler
3 Ekim 2022 Pazartesi 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Phil Orrin isimli gelecekten geldiğini iddia eden genç, 2050 yılında kıyametin kopacağını ve bir şirket tarafından yönetildiğimizi öne sürdü.

Zaman yolculuğu akımı devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından gelecekten geldiğini iddia edenlerin sayısı her geçen gün gün çoğalırken, bu sefer Phil Orrin adlı bir genç, katıldığı programda zaman yolcusu olduğunu iddia ederek bir takım iddialarda bulundu.

"ŞU ANDA BİR DENEYİN İÇERİSİNDEYİZ"

Haberler.com'da yer alan habere göre, insanlığın bir şirket tarafından yönetildiğini iddia eden Orrin, "Cinsiyet, ırk, cinsellik, kimlik ve tercih temelinde bizi bölerek daha kolay yönetilmemizi sağlıyorlar. Şu anda bir deneyin içerisindeyiz ve bir şirket tarafından yönetiliyoruz." ifadelerini kullandı.

"KIYAMET 2050 YILINDA KOPACAK"

Kıyametle ilgili de iddialarda bulunan Orrin, şöyle devam etti: "2050 yılında kopacak kıyamet öncesi dünyayı daha yaşanılabilir bir hale getirmemiz gerekiyor. Bu tüm insanlığın ortak sorumluluğu."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın