Yeni Günaydın
Geri

Kim Kardashian'ın Kızı da Kendi Gibi!

North, annesinin özel jetinde arkadaşlarıyla 9. yaş gününü kutladı.
Kim Kardashian'ın Kızı da Kendi Gibi!
Haberler / Magazin
30 Haziran 2022 Perşembe 21:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kim Kardashian ve Kanye West’in ilk çocukları olan North West de annesinin izinden gidiyor. Geçtiğimiz hafta 9. yaş gününü kutlayan North, annesinin özel jetinde arkadaşlarıyla doğum gününü kutladı.

Kardashian, kızı için özel olarak planladığı bu kutlamayı sosyal medyadan sakınmadı. Özel uçağın merdivenlerini siyah balonlarla süsleyen Kardashian, kızının doğum günü için “kır teması” belirledi. Uçağın iç dekorasyonu için her bir konuğa özel ahşabı andıran kılıflarla yapılmış yastıklar ve yapay örümcek ağları yerleştirildi.

North ve arkadaşları için özel hazırlanmış bu günde yapay doğada eğlendiler. akşam olunca da yine her bir konuk için özel olarak tasarlanan kır temasının hakim olduğu yataklarda uyudular.

North West’in doğum gününe katlan diğer çocuklar arasında teyzesi Kourtney’in kızı Penelope, ünlü oyuncu ve moda tasarımcısı Jessica Simpson’ın kızı Maxwell de arkadasları North için oradaydı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın