Yeni Günaydın
Geri

Kendisini Eleştiren Gazeteciye Teoman'dan Büyük Ayıp!

"Çirkinsin, kale almıyorum"
Kendisini Eleştiren Gazeteciye Teoman'dan Büyük Ayıp!
Haberler / Magazin
27 Mayıs 2024 Pazartesi 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü rock şarkıcısı Teoman, iniş çıkışlı müzik hayatına devam ederken, verdiği konserde kendisini izleyen gazeteci Eda Solmaz kendisine performansının kötü olduğunu söyleyince aldığı cevabı paylaştı. Teoman'ın eleştiriye verdiği cevap ise çok şaşırttı.

Gençleri olduğu kadar tüm rockseverleri peşinden koşturan Teoman, şarkıcılığı bıraktım, bırakıyorum, geri dönüyorum derken sahnelerden kopamadı. Konserlerine devam eden Teoman'ı yıllar sonra izlemeye giden gazeteci Eda Solmaz, kendisine performansının kötü olduğunu söyleyince aldığı cevabı paylaştı. Ünlü rokçının verdiği cevap ise herkesi çok şaşırttı. 

Onedio'nun haberine göre, bir dönem müziği bırakan, ardından geri dönen, sonra tekrar bırakan ama bir türlü kopamayan Teoman; hem albüm yapmaya hem de sahne almaya devam ediyor.

Yaptığı açıklamalarla herkesi güldüren, kimi zaman sempatimizi kazanan Teoman'ın derbeder fotoğraflarını da sosyal medyada espri malzemesi olarak kullanılmaya devam ediliyor. 

O da bu tarz malzemeler vermekten hiç çekinmiyor. 'Çocuklara başlık çıksın' diyerek açıklamalarını da bilerek abarttığını söylemişti hatırlarsanız.

Yine de kendisi bir şarkıcı ve sahne alıyor. Uzun süre üstüne Teoman konserine giden ve müzik üzerine çalışan bir gazeteci olan Eda Solmaz da bu konu hakkında Twitter (X)'da yaptığı yorumla şaşırttı. 

Beş yıl sonra Teoman konserine gittiğini söyleyen Eda Solmaz, Teoman'a sahneden sonra eleştirilerini ilettiğinde "çirkinsin, kale almıyorum" cevabını aldığını söyledi.

Teoman'ın Eda Solmaz'a verdiği bu cevap oldukça ayıp tabii ki! Kimileri sahneden inip böyle bir eleştiriyi sormadığı halde aldığı için tepki vermesini haklı bulsa da, kimileri bu tavrın Teoman'a hiç yakışmadığını ve saçmalık olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın