Yeni Günaydın
Geri

Kaymakam, İmamı Mikrofonla Dövdü!

Kulp ilçesi Kaymakamı Burak Akeller, imam M.K'yi, “Sen terörist misin?” diyerek darbetti
Kaymakam, İmamı Mikrofonla Dövdü!
Haberler / Gündem
21 Ocak 2024 Pazar 07:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi Kaymakamı Burak Akeller, cuma namazı için gittiği camide hutbe okuma tarzını beğenmediği iddiasıyla imam M.K'yi, “Sen terörist misin?” diyerek mikrofonla darbetti.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi Kaymakamı Burak Akeller, cuma namazını kılmak için Bahçelievler Camii’ne gitti. İddiaya göre, cami imamı M.K. hutbeyi okurken sehven atlama yaptı. Bu duruma tepki gösteren Akeller, namaz bittikten sonra imam M.K'yi hutbe okuduğu mikrofonla darbetti.

Gazete Duvar'dan Ferhat Yaşar'ın haberine göre; darp raporu alan imam M.K, Kaymakam Akeller hakkında şikayetçi oldu. Şikayeti öğrenen Akeller'in korumalarını göndererek imamı darp ettiği mikrofonu aldırdığı, şikayete engel olmak için de çaba sarf ettiği öne sürüldü.

Öte yandan olayın duyulması üzerine Valilikte bir toplantı yapıldığı ve darbedilen imam M.K'ye hiçbir telefona cevap vermemesi yönünde telkinde bulunulduğu iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın