Yeni Günaydın
Geri

Kariyer Değişikliği Ne Zaman Yapmalısınız?

Kariyer Değişikliği Zamanının Geldiğini Nasıl Anlarsınız? İşte detaylar...
Kariyer Değişikliği Ne Zaman Yapmalısınız?
Haberler / Yaşam
19 Haziran 2023 Pazartesi 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MADDİ OLARAK SİZİ TATMİN ETMİYORSA

İş değişikliğinin en önemli nedenlerinden biri maaş düşüklüğüdür. Eğer siz de gelir dağılımınızı dengeleyemiyor ve maddi olarak sıkıntı yaşıyorsanız iş değiştirme zamanınız gelmiş olabilir.

POTANSİYELİNİZE ULAŞAMIYORSANIZ

Bazen çalıştığınız kurumda potansiyelinizi ortaya çıkarmak mümkün değildir. Bu ancak yeni bir yere başladığınızda gerçekleşebilir. Eğer siz de böyle bir durumdaysanız ve bu iş motivasyonunuza yansıyorsa potansiyelinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir yere geçmeniz daha doğru olacaktır.

DAHA POZİTİF BİR ÇALIŞMA ORTAMI İSTİYORSANIZ

Eğer çalıştığınız yerde hem iş yükü hem stres fazlaysa ve bu sizin özel hayatınıza yansıyorsa psikolojik olarak sizi zorlar. Böyle bir durumda oradan ayrılmak ve aynı sektör içerisinde başka bir kuruma geçmek sizin motivasyonunuzu yükseltecektir.

HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİTMEK İSTİYORSAN

Kendinizi başka bir işte veya sektörde çalışmayı hayal ederken buluyorsan, bu da sizin için başka bir işarettir. Bu noktada da ilgi alanlarınızı analiz edip doğru bir karar vermeniz önemlidir.

ÇALIŞMALARINDA BİR AMAÇ YOKSA

Herkesin farklı farklı motivasyon kaynakları olabilir. Ancak bir amaca hizmet etmek, bir hedefe katkıda bulunmak gibi şeyler iş hayatında önemlidir. Eğer siz böyle bir hissiyat içerisinde değilseniz iş değiştirmek size iyi gelebilir.


medyaalemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın