Yeni Günaydın
Geri

Kağıt Fabrikasında Korkutan Yangın!

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangın, akşam saatlerinde kontrol altına alındıktan sonra rüzgarın etkisiyle yeniden büyüdü.
Kağıt Fabrikasında Korkutan Yangın!
Haberler / Gündem
13 Temmuz 2024 Cumartesi 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgiye göre, Söke Kipaş Kağıt Fabrikası'nın geri dönüşüm alanındaki atık kağıtların depolandığı alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, AFAD, UMKE ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı hava araçları sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına karadan müdahale ederken, 3 helikopter ve 1 uçak da söndürme çalışmalarına havadan destek verdi. Bölgede ekiplerin alevleri kontrol altına alma çalışması yoğun bir şekilde devam ederken, Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere çevre belediyelerinin arasözleri ile İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TOMA'lar da yangına müdahale ediyor. Akşam saatlerinde büyük ölçüde kontrol altına alına alındığı belirtilen yangın, kuvvetli rüzgarın etkisi ile yeniden alevlendi. Söke'de geceyi alevler aydınlatırken, ekiplerin alevlerle mücadelesi sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın