Yeni Günaydın
Geri

Kaftancıoğlu'ndan Muharrem İnce'ye Yanıt!

"'İnce' hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek"
Kaftancıoğlu'ndan Muharrem İnce'ye Yanıt!
Haberler / Politika
11 Nisan 2023 Salı 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaftancıoğlu, "Onlarınki menfaat ittifakı" diyen Muharrem İnce için sosyal medya hesabından "Kendi gerçekliğini görmeden 'İnce' hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin CHP'ye yönelik eleştirilerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan yanıt geldi.

Muharrem İnce, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada 'Mecliste iki tane AK Parti olacağını' söyleyerek, “Ali Babacan, Sadullah Ergin, Davutoğlu 2017 referandumunda ‘evet’ oyu kullandılar. Erdoğan bunları kandırmıştı. Şimdi CHP listelerindeler. Erdoğan tekrar kandırırsa ne olacak” ifadesini kullandı. Millet İttifakı için de 'Menfaat ittifakı' suçlamasını yaptı.

Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç. Ne güzel söylemiş atalarımız sorumluluk denilen şey önce iğneyi kendine batırmakken, kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın