Yeni Günaydın
Geri

Japonya’dan Yeni İşbirlikleri!

NexTone Corporation, ABD merkezli müzik teknolojisi şirketi AudioSalad ile yeni bir işbirliğine girdi.
Japonya’dan Yeni İşbirlikleri!
Haberler / Teknolojik
23 Aralık 2023 Cumartesi 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tokyo merkezli hak yönetimi ve dağıtım şirketi NexTone Corporation, ABD merkezli müzik teknolojisi şirketi AudioSalad ile yeni bir işbirliğine girdi.

AudioSalad ile yapılan yeni işbirliği ile, şirketin Japonca içeriğinin dağıtımı dünya çapında daha geniş bir kitleye genişletiliyor. Bu işbirliği ile, NexTone’un sanatçıları artık içeriklerinin küresel pazarı kapsayan tüm önde gelen müzik hizmetlerine dağıtılmasını sağlayacak.

AudioSalad, bu yılın Mart ayında SESAC tarafından satın alınmıştı.

Çin müzik streaming devi NetEase Cloud Music (NCM), Japon müzik kütüphanesini genişletmek için Japon müzik dağıtımcısı SPACE SHOWER FUGA ile işbirliği yaptı. İşbirliği ile Japon müziği Çinli kullanıcı tabanına ulaşacak.

SPACE SHOWER FUGA, Nobunaga Konçertosu’nun tema şarkısı, Utawarerumono: The False Faces’ın açılış şarkısı ve Shunji Iwai’nin The Case of Hana & Alice’in bitiş şarkısı dahil çeşitli müzik türlerinin ve bağımsız sanatçıların tanıtım ve dağıtımıyla tanınıyor.

Şirket, 2021 yılında bir Japon müzik eğlence şirketi olan Space shower Networks ile Downtown Music Holdings’e ait dijital müzik dağıtım şirketi FUGA’nın ortak girişimi olarak kuruldu. SPACE SHOWER FUGA, Space Rain’in Japonya pazarındaki bilgi birikimi, deneyimi ve ağını, FUGA’nın dağıtım, analitik, telif hesaplama sistemleri ve küresel ağıyla birleştirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın