Yeni Günaydın
Geri

JLO Farkı!

Jenifer Lopez, 3 gün 3 gece süren düğünde her gün değişik gelinlik giydi.
JLO Farkı!
Haberler / Magazin
24 Ağustos 2022 Çarşamba 17:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çok uzun zamandır beklenen ve daha gerçekleşmeden 'yılın düğünü' olarak nitelendirilen tören sonunda geride kaldı. Jennifer Lopez ile Ben Affleck, 2000'lerin başında nişanlanıp ayrıldılar. Ama yıllar sonra tekrar bir araya geldiler ve bu kez kelimenin tam anlamıyla masallara yaraşır bir törenle evlendiler.

KENDİ İNTERNET SİTESİNDE PAYLAŞTI

Tören geçen hafta sonu gerçekleşti ama yankıları daha uzun süre devam edecek gibi görünüyor. İşte bu konuda önemli bir adım da Jennifer Lopez'den geldi.

ÜÇ GÜNLÜK TÖRENDE BUNLARI GİYDİ

Düğününde ne giydiği çok merak edilen Lopez, fotoğrafların yayın haklarını ünlü bir dergiye sattığı için hayranlarının bu konudaki merakı tam olarak giderilememişti. Fakat sonunda JLo kendine ait On The JLo adlı bültenle bu konudaki merakları giderdi. Üç gün süren kutlamalar boyunca giydiği bütün kıyafetleri gözler önüne serdi.
Jennifer Lopez, Ben Affleck ile hayatını birleştirdiği kutlamalar sırasında üç farklı gelinlik giydi. Bunların hepsi ünlü moda firması Ralph Lauren'in imzasını taşıyordu. Her biri de Lopez için özel olarak tasarlandı.

GİYSİLERİNİN DEĞERİ YAKLAŞIK 3 MİLYON DOLAR

Her biri dünyanın en iyi giyinen kadınlarından biri olarak nitelendirilen Jennifer Lopez'in beğenisini yansıtan bu üç kıyafetin birer milyon dolara mal olduğu belirtiliyor. Yani bir başka deyişle düğünün bütün masrafları bir yana Lopez üç günlük düğünde tam üç milyon doları üzerine giydi.

Bir moda uzmanı bu tür kişiye özel hazırlanan düğün kıyafetlerinin fiyatının 55 bin dolar ile 5 milyon dolar arasında değiştiğini belirtti. Ancak Lopez'in kıyafetlerinin her biri için inciler ve kristaller  de dahil çok kaliteli malzemeler kullanıldığı için bu rakamın giderek yükseldiğini sözlerine ekledi. Ona göre her bir kıyafet en az 500 bin dolara mal oldu. Fakat bir başka modacıya göre de Lopez'in giydiği her üç kıyafet de ortalama 1 milyon dolar değerinde.

Aslında Ralph Lauren genellikle kişiye özel gelinlikler hazırlamıyor. Hatta 2018'de Nick Jonas ile evlenen Priyanka Chopra'nın 2 milyon dolara mal olan gelinliği, firmanın hazırladığı dördüncü gelinlikti. 

MET GALA'DA DA AYNI MODACIDAN GİYİNDİ

Bunun da ötesinde Lopez ile Ralph Lauren çok uzun süredir yakın dost. Lopez geçen yıl ki MET Gala'ya yine onun tasarımı olan bir gece kıyafeti giymişti. Ayrıca gelinliğinin de onun tarafından tasarlanmasını uzun süredir hayal ediyordu.

GELİNLİK PROVASI

Lopez'in düğünde giydiği ilk gelinliğin değeri 1 milyon dolar değerinde. Üzerinde herhangi bir inci ya da başka bir değerli malzeme yok. Fakat uzun kuyruğu tamamen el işi. Ayrıca yine uzunluğuyla dikkat çeken tül duvağı da öyle.

GÖĞÜS KISMI KRİSTALLERLE SÜSLÜ

Lopez'in törende giydiği ikinci elbise ise sırtı açık ve kolsuz bir tasarım. Bir kapüşon görünümünde tülden bir de duvak benzeri aksesuarı bulunuyor bu kıyafetin. Göğüs kısmı değerli Swarovski kristalleri ile süslü olan bu elbisenin değerinin ise 1 milyon dolar olduğu belirtiliyor.

TEPEDEN TIRNAĞA İNCİLERLE SÜSLÜ

Jennifer Lopez'in törende giydiği ve en az gelinlik kadar dikkat çeken bir başka elbise daha var. O da kelimenin tam anlamıyla tepeden tırnağa incilerle süslü olan elbise. Tamamen el yapımı olan bu kıyafetin maliyeti ise moda uzmanlarına göre 1 milyon dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor.

TATLI TEŞEKKÜR HEDİYELERİ

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, davetlileri, malikanelerinin konuk evinin yanı sıra çevredeki lüks otellerde ağırladı. Törene katıldıkları için de onlara teşekkür sözleri içeren "tatlı" hediyeler verdi. Üzerinde isimlerinin baş harfleri olan "J" ve "B" yazılı olan lezzetli çikolatalar ile konuklarına teşekkür etti çift. Bunların yanı sıra "Hafta sonu düğünümüzü çok özel bir hale getirdiğiniz için çok teşekkürler" yazan bir not da eşlik etti bu çikolatalara. Elbette bu not J ve B harfleriyle imzalanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın