Yeni Günaydın
Geri

İyi Parti'den İnce'ye Davet!

İYİ Partili Zorlu’dan ‘Muharrem İnce’ açıklaması geldi. Zorlu, "Aramızda görmekten memnuniyet duyarız" dedi.
İyi Parti'den İnce'ye Davet!
Haberler / Politika
9 Mart 2023 Perşembe 20:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, dört günlük krizin ardından cumhurbaşkanı adayını belirleyen Millet İttifakı’ndaki son durumu değerlendirdi.

NTV yayınına katılan Zorlu, ''Sayın Akşener, milleti için adım attı, Türkiye'nin önünü açmak için çalıştı. Bir hususun altını çizmek istiyorum. İYİ Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener, bu ülkenin aydınlık yarınlara kavuşması için yılmadan bugünlere geldi. Genel Başkanımız Millet İttifakı'nın çimentosudur” dedi.

Zorlu, şöyle konuştu:

" Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Millet İttifakı'nın başarılarıyla Türkiye'de yeni bir dönemin umudunu taşıdılar. Ve milletimizde bir heyecan uyandırdılar. Bizim ilkesel duruşumuzda bir farklılık olmadı. Biz halkın bu tercihini yeniden milletimizin huzuruna sunmayı başardık. Seçim kazanıldıktan sonra en uygun sürede atamalar yapılacaktır.

Genel Başkanımız da açıkladı, sayın Muharrem İnce çok tecrübeli bir siyasetçi. Aramızda görmekten memnuniyet duyarız ancak bu bizim verebileceğiz bir karar değil.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın