Yeni Günaydın
Geri

İşte Siyasi Liderlerin Burçları!

Siyasi liderlerin burçları! Hangi lider hangi burçta?..
İşte Siyasi Liderlerin Burçları!
Haberler / Yaşam
28 Mayıs 2023 Pazar 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son günlerde burçları takip edenlerin merak ettikleri konularından biri de Türkiye'deki siyasi liderlerin burçları ve özellikleri … Peki hangi siyasi lider hangi burçta?

Siyasi liderlerin burçları! Hangi lider hangi burçta?..

Birinin hayatını ve biyografisini okurken nerede doğduğu, ne okuduğu, yaşı gibi bilgilerin yanı sıra en çok merak ettiğimiz şey, burcu oluyor. Konu bir de siyasi liderler olduğunda merakımız katlanıyor. Peki siyasi liderlerin burçları ne? Hangi burç ne gibi özelliklere sahip? Hepsini sizler için derledik.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan – Balık Burcu

Balık burcu olan insanlar genel olarak sabırlı, cömert ve duyarlı olurlar. Bu insanların büyük bir ikna yetenekleri vardır. Her çevreye kolayca ayak uydurabilirler. Çok duyarlı olan bu burç insanı dış etkenlerden çok kolayca etkilenebilir ve incinebilir. Hayal gücü çok gelişmiş olması nedeniyle sık sık hayal dünyalarına sığınabilirler.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu – Yay Burcu

Yay burcu olan insanlar içten ve iyimser olurlar. Özgürlüklerine çok düşkündürler. Yay burcu iyimserlik ve yeniliklere açıklıkları ile tanınırlar. Yaşama karşı coşkulu ve idealist kişilerdir. Kavrayışları güçlü olduğu için felsefi konularda başarılı olurlar. Gezmeyi, seyahati, farklı yerler görüp farklı kültürler tanımayı çok severler. Yerlerinde duramayan değişiklik yapmayı seven tiplerdir. Yay aynı zamanda değişken bir burçtur ve bu değişkenlikleri onlara davranışlarında tutarsızlık getirebilir.

Çoğunlukla idealist yapıda oldukları için öğrenmeye, öğrendiklerini pratik etmeye ve kendilerini geliştirmeye çalışırlar.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli – Oğlak Burcu

Oğlak burcu olan insanlar ciddi ve tutucu olurlar. Güçlü iradeleri ile tanınan oğlakların en belirgin özellikleri çalışkanlıklarıdır. Oğlak burçları ciddi, güvenilir, sorumluluk sahibi olmaları ve yılmadan çalışmaları ile tanınırlar. Gelişmiş bir görev duyguları vardır. Çok genç yaştan itibaren omuzlarına sorumluluk yüklenmeye ve çalışmaya başlayabilirler. Ancak çok iyi birer iş adamı-kadını olabilirler. Yöneticilik yetenekleri çok gelişmiştir.

Oğlaklar çok disiplinlidir. Hedeflerine ulaşmak için yılmadan çalışırlar. Kolay kolay gevşeyemeyen bir yapıları vardır. Kolayca güvensizliğe, karamsarlığa kapılabilirler.

Genellikle duygularını göstermeyen, derinlerde yaşayan, maddi güvenliğe önem veren insanlardır. Maddi durumları iyi değilse kolayca endişelenip, kendilerine olan güvenlerini yitirebilirler.

Sahip oldukları az sayıda arkadaşlarını ömür boyu bırakmaz ve unutmazlar. Geçmişe, anılara ve köklerine bağlıdırlar. Bu zaman zaman tutuculuğa varabilir. Gelenekçi ve muhafazakar tiplerdir.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener – Yengeç Burcu

Yengeç burcu olan insanlar duygusal ve duyarlı bir tabiata sahiptirler. Genel anlamda çevresindeki insanlardan da aynı hassasiyeti beklerler, çocuk gibi yumuşak, duygusal açıdan besleyen ve beslenen bir yapıdadır. Duygularla hareket eder ve sevdiklerini çok korur, onlara kalbinde özel bir yer açar. Son derece koruyucudur.

Duygusal durumu sürekli değişim içinde olduğu için kolayca depresif olabilir, kendini olumsuz duygulardan kurtarması ve güven kazanması uzun zaman alacaktır.

Dışarı karşı sert bir görünüm sergileseler de, hassas ve koruyucu bir doğaları vardır. Çok yumuşak ve iyi kalplilerdir. Ama kırılgan doğalarını korumak için burçlarının simgesi gibi kabuklarına çekilebilirler. Anlaşılması zor karmaşık insanlardır. Zor duruma düştüklerinde bazen çok güçlü ve cesur, bazense çocuk gibi zayıf ve savunmasız olabilirler. Dengede kalabilmeleri için onlara mutlu bir yuva ve güvenlik gereklidir. Sorumluluk duygusu gelişmiş, sağduyulu ve sabırlı tiplerdir. Tartışma anlaşmazlıklardan hoşlanmazlar. Ruh durumları bulundukları mekana, yanlarındaki insanlara göre kolayca değişebilir. Aslında göründüklerinden çok daha derin insanlardır.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu – Balık Burcu

Balık burcu olan insanlar genel olarak sabırlı, cömert ve duyarlı olurlar. Her çevreye kolayca ayak uydurabilirler.

Mizah duygusu olan, sevilen arkadaşlardır. Kimi zaman neşeli tavırları ile çevrelerine pozitif enerji aşılarlar. Kimi zaman ise kabuklarına çekilirler.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce – Boğa Burcu

Boğa burcu olan insanlar, bireysel ilişkiler konusunda son derece güvenilir olurlar. İnsanlara yardım etmeyi severler. Yaşamları boyunca güven ararlar. Amaçladıkları iş konusunda çok sabırlı olurlar.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ – Balık Burcu

Çok duyarlı olan bu burç insanı dış etkenlerden çok kolayca etkilenebilir ve incinebilir. Hayal gücü çok gelişmiş olması nedeniyle sık sık hayal dünyalarına sığınabilirler.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu – İkizler Burcu

İkizler insanları seyahati ve hareketi severler. Hayatlarında sürekli bir değişim içindedirler. Zorlu durumlar karşısında pratik çözümleriyle yol gösterirler. İkizle burçları çok yönlü ve renkli bir kişiliğe sahiptir. Öğrenmek onun için nefes almak gibidir. Durağanlığa dayanamaz, kolay sıkılır. Çabuk düşünür ve çabuk hareket ederler. Hemen her konuda bilgi sahibi olmayı severler. Konuşmada ve kelimeleri sıralamada ustalıkları sebebiyle etkileyici konuşmacılardır.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan – Koç Burcu

Zodyak’ın ilk burcu olan koç burcu liderlik özelliğiyle bilinir. Koç burcu olan insanlar cesaretleri sayesinde atılgan ve girişken olurlar. Her zaman ön planda olmayı severler. Kişilik olarak Koç’lar bağımsız hareket etmeye eğilimlidirler. Onları dizginlemek son derece zordur. Toplumsal hayatta‘Ben de buradayım’ diyen bir tavırları vardır. Koç’lar dosdoğrudur; formalitelerden hoşlanmazlar. Sabırsız ve çocuksu yapılarıyla sınırları aşmak ister, kural tanımak istemezler. Samimidirler. Bu burcun etkisi altında doğan kişiler yaşamayı seven, coşkulu, girişken yapıya sahiptir.


Siyasetalemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın