Yeni Günaydın
Geri

İşte Netflix'te En Çok İzlenen Filmler!

Top 10 listesinde zirvede Türk yapımlar yer aldı. İşte Netflix’te en çok izlenen dizi ve filmler…
İşte Netflix'te En Çok İzlenen Filmler!
Haberler / Kültür-Sanat
20 Mayıs 2024 Pazartesi 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dijital yayın platformu Netflix Türkiye’de haftanın en çok izlenen yapımları listesi güncellendi. Top 10 listesinde zirvede Türk yapımlar yer aldı. İşte Netflix’te en çok izlenen dizi ve filmler…

Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. 6 - 12 Mayıs 2024 haftasında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Top 10 listesine son hafta Türk yapımlar damga vurdu.

İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmler...

Çılgın Kahvaltılık

Süt ve mısır gevreğinin kahvaltıya hükmettiği zamanlarda, devrim niteliğindeki yeni bir hamur işi yüzünden dev şirketler birbirine girer. Jerry Seinfeld'den Pop-Tart'lı bir komedi.

Ölümlü Dünya

Yaşanan bir aksilik kimliklerini ifşa edip patronlarını öfkelendirince hem kiralık katillik hem de restoran işletmeciliği yapan bir ailenin başı büyük belaya girer.

Neandertallerin Sırları

Bu belgesel, Neandertallerle ilgili gizemleri ve fosil kayıtlarının bize hem yaşamları hem de yok oluşları hakkında neler söylediğini inceliyor.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları

Grindelwald, tüm Muggle'ları yok etmekle tehdit edince profesör Dumbledore onu alaşağı etmek için Newt Scamander'ı cadı ve büyücülerden oluşan bir ekibin başına getirir.

Balayımsı

Yeni evli bir çiftin balayı sırasında eşler neredeyse her açıdan farklı olduklarını keşfederler. Bakalım bu zıt kutuplar birbirini çekmeyi başaracak mı?

Barbarian

Genç bir kadın, Detroit'te kiraladığı eve gittiğinde bir yabancının da aynı evi kiraladığını öğrenir. Üstelik zemin parkelerinin altında onu çok daha korkunç bir şey beklemektedir.

Gelinin Annesi

Bir anne üzerine titrediği kızının düğünü için tropik bir adaya gider. Ancak damadın babasının, onlarca yıldır görmediği eski sevgilisi olduğunu keşfetmesi uzun sürmez.

Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi

Süper kötü idolleri tarafından reddedilen 12 yaşındaki Gru, sakar Minyon ekibinin yardımıyla ne kadar alçak biri olduğunu kanıtlamak için kolları sıvar.

Kurye

Kurnazlık yaparak bir para aklama planına dâhil olan bir vale, hızlı para akışı ve hızlı arabaların dünyasına hızlıca dalar ve sonunda çakılıp kalır.

Ölümlü Dünya 2

Zafer'in örgütün eline düşmesinin ardından Mermer ailesinin sempatik suikastçıları, örgütle aralarındaki hesabı kesinkes kapatmak için saklandıkları yerden çıkar.

İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen diziler...

Ahit: Musa'nın Hikâyesi

Bu aydınlatıcı belgesel drama dizisi, Musa'nın prenslikten peygamberliğe ve ötesine uzanan ilginç hayatını anlatırken ilahiyatçıların ve tarihçilerin görüşlerine başvuruyor.

Bodkin

Bir grup uyumsuz podcast yayıncısı, karanlık ve korkunç sırlarla dolu şirin bir İrlanda kasabasında yıllar önce gizemli bir şekilde kaybolan insanları araştırmaya başlar.

Dead Boy Detectives

İki genç hayalet bir medyumla birlikte çalışarak doğaüstü müşterileri için gizemli vakaları çözmektedir. Derken güçlü bir cadı, bütün planlarını karmaşıklaştırır.

Antrasit

Bir muhabirin kaybolmasıyla eski bir dava yeniden açılınca, adamın internet dedektifi olan kızı tarikat, gizlilik ve ölümün gölgesindeki ufak bir dağ kasabasına gelir.

3 Cisim Problemi

Farklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvende ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar.

A Man in Full

Amansız düşmanlar ve ani bir iflasla karşı karşıya kalan Atlantalı bir emlak patronu, imparatorluğu çökmeye başlayınca dişini tırnağına takarak zirveye geri tırmanmalıdır.

Kuş Uçuşu

Deneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?
Asunta

Bir anne-baba, 12 yaşındaki kızları Asunta'nın kayıp olduğunu polise bildirir. Fakat çok geçmeden soruşturma onların aleyhine döner. Gerçek olaylardan esinlenildi.

Baby Reindeer

Başarısız bir komedyen hassas bir kadına iyi niyet gösterisinde bulunduğunda ikisinin de hayatını mahvedebilecek boğucu bir saplantının fitilini ateşler.

Kimler Geldi Kimler Geçti

Genç bir avukat, acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atarken en yakın dostları ona destek olur.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın