Yeni Günaydın
Geri

İşte Düğününüzü Planlarken Atmanız Gereken İlk Adımlar!..

İki kişinin hayatını birleştirmeye çalıştığı dönemde düğün hazırlığı, çiftlerin en çok stres yaşadığı süreç oluyor.
İşte Düğününüzü Planlarken Atmanız Gereken İlk Adımlar!..
Haberler / Yaşam
10 Mayıs 2024 Cuma 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İki kişinin hayatını birleştirmeye çalıştığı dönemde düğün hazırlığı, çiftlerin en çok stres yaşadığı süreç oluyor. Bu sürecin doğru yönetilmesi ise doğru planlamadan geçiyor. İşte düğününü planlayan her kişinin atması gereken ilk adımlar...

BÜTÇE BELİRLEYİN

İlk olarak maddi durumunuzu ve düğün için ne kadar bütçeniz olduğunu değerlendirin. Hem sizi hem partnerinizi zorlaaycak bir borcun altına girmek yerine, daha makul seçimlere yönelmek faydalı olabilir.

KONUK LİSTESİ HAZIRLAYIN

Bütçe sonrası ilk adım, konuk listenizi oluşturmaktır. Öncelikle iki tarafında davet edeceği kişileri listeleyin. Eğer kalabalık bir listeniz olduysa, elemeler yapın.

MEKANI SEÇİN

Bütçenizi belirleyip, konuk listenizi oluşturduktan sonra mekan arayışına başlayın. Popüler mekanlar erkenden rezerve edileceği için hızlı davranmak lehinize olacaktır.

ORGANİZASYONDAKİ DETAYLARI ATLAMAYIN

Konuk listenizi, bütçenizi ve konumunuzu belirledikten sonra çiçek, yiyecek, içecek, eğlence, pasta gibi şeyler için araştırma yapın. Eğer tüm detaylarla kendiniz ilgilenecekseniz güvenli bir satıcı bulmaya özen gösterirken; organizasyon şirketiyle çalışacaksanız hazırlıkları kontrol etmeyi ihmal etmeyin.

NEYİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU ANLAYIN

Son olarak neyin önemli olduğunu anladığınızdan emin olun. Süslemeler ya da yemekten ziyada sizin ve partnerinizin mutluluğunun önemli olduğunu, anın tadını çıkarmanız gerektiğini hatırlayın. Unutmayın düğün tamamen gelin ve damatla ilgilidir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın