Yeni Günaydın
Geri

İsrail Ve Erdoğan Arasındaki Hitler Krizi Büyüyor!

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "nankör" diyerek seslendi ve “İsrail büyükelçisi geri dönmeyecek" ifadesinde bulundu.
İsrail Ve Erdoğan Arasındaki Hitler Krizi Büyüyor!
Haberler / Gündem
28 Aralık 2023 Perşembe 20:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Hitler'e benzetmesinin ardından, Tel Aviv'den bir tepki daha geldi. Erdoğan'a 'nankör' diyerek seslenen İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, “Erdoğan, Türkiye'nin cumhurbaşkanı olarak görev yaptığı sürece İsrail büyükelçisi geri dönmeyecek" dedi.

"HAMAS'LA AYNI SAFTA DURUYOR"

Haaretz'in aktardığına göre Cohen, şu ifadeleri kullandı: "Erdoğan nankör. Geçen şubat ayında Türkiye'ye yardım yaptık, hatta orada sahra hastanesi açtık. Bu arada Hamas'la aynı safta yer alan Erdoğan'ın sorumsuz davranışlarını görüyoruz. Şansölye Schulz'un 'yeni Naziler' olarak tanımladığı kişi. İsrail büyükelçisini Türkiye'den geri çağırma kararının haklı olduğunu düşünüyorum."

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'ne katılarak konuşma yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullanmıştı:

NETANYAHU'DAN TEPKİ

Erdoğan'ın açıklamasının ardından ise Netanyahu, "Kürtlere soykırım uygulayan ve muhalif gazetecileri hapse atma konusunda rekoru elinde tutan Erdoğan, ahlak dersi verecek son kişidir" sözleriyle tepki göstermişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın