Yeni Günaydın
Geri

İslam Düşmanı: PixelHelper!

“PixelHelper” diyen bir grup, İslam’ın kutsallarını LGBTİ bayrağıyla işleyip eşcinsellik propagandası yapıyor.
İslam Düşmanı: PixelHelper!
Haberler / Dünya
10 Ekim 2022 Pazartesi 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Charlie Hebdo’dan sonra şimdi de Avrupa’da kendine “PixelHelper” diyen bir grup, İslam’ın kutsallarını LGBTİ bayrağıyla işleyip eşcinsellik propagandası yapıyor.

Emperyalistlerin ve Siyonistlerin İslam’a ve İslam’ın kutsallarına yaptığı saldırılara bir yenisi daha yeni eklendi. Kendine ‘PixelHelper’ diyen bir grup, İslam’ın kutsallarını LGBTİ bayrağıyla işleyip eşcinsellik propagandası yapıyor. Dinler arası diyalog safsatası kapsamında sözde Müslüman eşcinsellerle yürütülen İslam’a hakaret projesine başta terörist İsrail ve Almanya’nın yanı sıra masonlar da destek veriyor. Sapkın ‘PixelHelper’ grubu, LGBTİ paçavrasıyla hazırladığı bazı maketleri Avrupa’nın çeşitli başkentlerinde sergiliyor. Gelen tepkilere karşı LGBTİ propagandasının her halinin düşünce özgürlüğü olduğu savunan PixelHelper, antisemitizm yani Yahudi karşıtlığıyla ilgili de ciddi bir mücadele içinde. PixelHelper’in küstah tutumu, akıllara Fransa’da Resulullah Efendimiz’i (s.a.s.) hedef alan ‘Charlie Hebdo’ olayını getirdi. Millî Gazete olarak ‘Charlie Hebdo’da uyardığımız gibi PixelHelper’in de Müslümanları provoke etmek için bilerek yapılan kalleş bir oyun olduğunu duyuruyoruz.

PIXELHELPER’İN ARKASINDA İSRAİL, ALMANYA VE MASONLAR VAR

Yahudi asıllı bir Alman vatandaşı olan Antonis Schwarz tarafından kurulduğu düşünülen PixelHelper, sözde Müslüman eşcinsellerin hakkını savunmak için mücadele ediyor. Bunun için de Müslümanların kutsal değerlerini hedef alan PixelHelper, İsrail ve Almanya’nın yanı sıra masonlardan da ciddi destek alıyor. Almanya Kassel’de düzenlenen Documante Modern Sergisi’nde İslam’ı ve Müslümanları hedef alan LGBTİ tasarımlarını ziyarete açan PixelHelper, polis koruması eşliğinde sapkınlığının propagandasını yaptı. PixelHelper, Paris, Londra, Viyana ve Madrid gibi şehirlerde de iğrenç sergileri açmayı planlıyor.

TÜM BUNLARI DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ ADI ALTINDA YAPIYOR

Millî Gazete olarak “CharlIe Hebdo”da uyardığımız gibi PIxelHelper’in de Müslümanları provoke etmek için bilerek yapılan kalleş bir oyun olduğunu duyuruyoruz.

Küstahça Resulullah Efendimiz’i (s.a.s.) hedef alan Charlie Hebdo, düşünce özgürlüğü adı altında İslam’a dil uzatmıştı. Müslümanları provoke eden Charlie Hebdo, daha sonra bir saldırıyla karşılaşmıştı. Saldırının sorumlusu da Müslümanlar olarak gösterilmişti. Charlie Hebdo’nun ardından İslam ve Müslümanları hedef almak için yeni merkez PixelHelper. Kutsal değerlerimize saldıran PixelHelper, tüm bunları düşünce özgürlüğü adı altında yapıyor. Ancak tezat bir şekilde Yahudi karşıtlığına karşı da mücadele eden bu grup, katil Siyonist düşüncenin de en büyük savunucusu. Millî Gazete olarak ‘Charlie Hebdo’ olayının öncesinde ve sonrasında uyarılarda bulunmuş veResulullah Efendimiz’i (s.a.s.) hedef alınmasının provoke amaçlı olduğunu söylemiştir. Aynı şekilde LGBTİ sapkınlığı kullanılarak PixelHelper üzerinden yeni bir provokasyon yapıldığını ve Müslümanlara karşı kalleş bir oyun oynandığını duyuruyoruz. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın