Yeni Günaydın
Geri

İrem Derici'den Aşk Açıklaması!

Derici, Tv100'de yer alan aşk iddialarını sosyal medyadan yalanladı.
İrem Derici'den Aşk Açıklaması!
Haberler / Magazin
23 Ekim 2022 Pazar 19:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İrem Derici’nin geçtiğimiz günlerde cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Çıkan bu iddiaların ardından İrem Derici, sosyal medya sayfasından bir açıklama yayınladı.

TV100'ün haberine göre İrem Derici, cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle dava açılan, görüştüğü genç kadınla zorla birlikte olduğu iddiasıyla yargılanan şarkıcı Kurtuluş Kuş ile iki aya yakın süredir birlikte.

Taraflardan kulaktan kulağa yayılan bu ilişkiyle ilgili ilk açıklama İrem Derici cephesinden geldi.

İrem Derici sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı, “ Ay yalanlamaya gerek bile duymadım, o kadar içi bomboş bi’ haber ki. Haberi yapan dostum Alev Alev’in klibini çok izleyip etkisinde kalmış olacak ama kendisine kötü bi’ haberim var: Klip kurgudan ibaret Haftalardır Trend 1’e yapışmamızın nazar boncuğu olsun bu haberler de.

Özetle hayatımda kimsecikler yok, evdeki diş fırçası sayım hala 1 (bir) ve bir daha kısmetimi bu tarz haberlerle kapatırsanız başınıza kalacağım haberiniz olsun.''

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın