Yeni Günaydın
Geri

İlk Gün Yoklama Kaçaklarına Sıkı Denetim!

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı, bugün itibariyle başladı. Milyonlarca öğrenci sınıflara koşarken, ilk günden okuldan kaçan öğrenciler de oldu.
İlk Gün Yoklama Kaçaklarına Sıkı Denetim!
Haberler / Gündem
9 Eylül 2024 Pazartesi 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı, bugün itibariyle başladı. Milyonlarca öğrenci sınıflara koşarken, ilk günden okuldan kaçan öğrenciler de oldu. Adana’da polis ekipleri, bu kez yoklama kaçaklarının peşine düştü.

Adana'da polis ekipleri, yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde okul çevrelerinde denetim yaptı. Ekipler, okuldan kaçtığı belirlenen öğrencileri görünce yoldan çevirip, ikna ederek okullarına geri götürdü.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik, Narkotik, Trafik Denetleme, Özel Harekat ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle okul çevresinde uygulama başlattı.

EKİPLERDEN TİTİZ ÇALIŞMA

Trafik polisi, denetim noktasında durdurulan taksi, minibüs ve otomobil sürücülerinin evrakını kontrol etti. Diğer ekipler ise narkotik köpek ‘Oscar’ ile araçlarda arama yaptı. Ekipler, okul çevresindeki bakkal ve kırtasiye dükkanlarında ise bilgilendirmede bulundu.

 Bu arada Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, okuldan kaçan öğrencileri yolda çevirdi. Polis, “Aileniz sizi eğitim görmeniz için okula gönderiyor. Siz ilk günden kaçıyorsunuz. Hadi birlikte okula gidelim” dedi. Okula gitmek istemeyen öğrenciler, ekipler tarafından ikna ederek okullarına götürdü.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın