Yeni Günaydın
Geri

İkizler Sevgili Oldu!

"Bazen karıştırıyoruz ama sorun değil"
İkizler Sevgili Oldu!
Haberler / Magazin
13 Haziran 2023 Salı 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Brezilya'daki ikiz kardeşler, kendileri gibi ikiz kardeşlere aşık oldu. Sosyal medyada epey ilgi gören çiftler "Bazen karıştırıyoruz ama sorun değil" yanıtlarıyla ise herkesi şoke etti.

Brezilya'da yaşayan çift yumurta ikizleri Larissa ve Leticia Lazzarin, kendileri gibi çift yumurta ikizleri olan Lucas ve Filipe Orsato ile sevgili oldu. TikTok’ta ilişkilerini paylaşan dörtlü büyük ilgi çekti. 

Brezilya’nın Toledo şehrinde yaşayan ikizler sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor. Sosyal medyadaki açıklamalarına “İkizlerin ikizlerle sevgili olma hikayesi” yazan çiftler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Sosyal medya kullanıcıların büyük bir bölüm çiftlerin birbirlerini nasıl ayırt ettiğini ve karışıklık durumlarında neler yaşandığını merak etti. İkiz kardeşlerden Larissa, “Erkek arkadaşımı tanıyabiliyorum ve kız kardeşim de kendi sevgilisini tanıyor. Ancak bazen kafamız gerçekten çok karışıyor” dedi.

Bu sözleri duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın