Yeni Günaydın
Geri

İdris Şahin'in Açıklamalarına İmamoğlu Yanıt Verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında DEVA Partili İdris Şahin'e sert tepki gösterdi.
İdris Şahin'in Açıklamalarına İmamoğlu Yanıt Verdi!
Haberler / Politika
23 Mayıs 2023 Salı 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı seçimlerde Başkan Erdoğan ve Cumhur İttifakı'ndan fark yemişti. Seçimin ardından ittifak partileri arasında kriz patlak verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de katılığı canlı yayında DEVA Partili İdris Şahin'e sert tepki gösterdi.

İMAMOĞLU: ÖNCE BUNLARI ÖLÇSÜN

DEVA'lı İdris Şahin'in sözleriyle ilgili soruya İmamoğlu ''Ne söylediği doğru ne zamanı doğru. 19.40'da ben açıklama yapıyorum. Türkiye gönüllülerinin de ekran önündeydi. Galiba o anda oturup eski anketleri karıştırıyordu. Ne söylediği doğru, ne zamanı doğru, ne ittifaklığa uyar, ne takımdaşlığa uyar. Önce bunları ölçsün biçsin.'' diye cevap verdi.

İDRİS ŞAHİN NE DEMİŞTİ?

DEVA Partili İdris Şahin, katıldığı bir canlı yayında seçim öncesi anket verilerini ve 14 Mayıs'ta CHP Genel Merkezi'nde yaşananları anlatmıştı. "Hiç bir ankette ilk turda Kemal Bey ilk turda ipi göğüslüyor diye bir sonuç yoktu. Sanki ilk turda bu iş bitecekmiş gibi bir algı satın alındı. " demişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın