Yeni Günaydın
Geri

İddia: Dilan Polat'ın Hayatı Film Oluyor!

Tahliyesiyle tartışma konusu olan Dilan Polat'ın hayatıyla ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı. Hayatının film olacağı ve yapımcıları birbiriyle yarıştığı iddia edildi.
İddia: Dilan Polat'ın Hayatı Film Oluyor!
Haberler / Gündem
27 Ağustos 2024 Salı 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MASAK'ın radarına takılmasının ardından 4 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kamuoyunun dikkatini çeken gelişmelerin merkezinde yer alıyor.

Kara para aklama, yasadışı bahis ve vergi kaçırma suçlamalarıyla 9 aydır cezaevinde bulunan Dilan Polat, geçtiğimiz gün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dilan Polat'ın cezaevinden çıkışı, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, serbest bırakıldığı gün sosyal medya hesabında 500 bin yeni takipçi kazanması dikkat çekti.

Çıkışının ardından Engin Polat ile buluşan ve bir röportaj sonrası telefon yasağına tabi tutulan Dilan Polat hakkında önemli bir gelişme daha yaşandı.

Ekol TV'nin haberine göre, ünlü yapımcılar Dilan Polat'ın yaşadıklarını konu alan bir film projesi için harekete geçti.

Başarılı dizi ve film projeleriyle tanınan yapımcıların, Polat'ın hikayesini beyaz perdeye taşımak için yoğun bir rekabet içinde oldukları belirtiliyor. Dilan Polat'ın bu tekliflere nasıl yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.

SOSYAL MEDYADA DİLAN POLAT'IN HAYATININ FİLM OLACAĞINA BAZI TEPKİLER GELDİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın