Yeni Günaydın
Geri

Icardi'nin Geliş Tarihi Belli Oldu!

Icardi’nin menajeri Wanda Nara, golcü futbolcunun geleceği tarihi açıkladı. İşte detaylar…
Icardi'nin Geliş Tarihi Belli Oldu!
Haberler / Spor
11 Temmuz 2023 Salı 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Mauro Icardi’nin menajeri Wanda Nara, golcü futbolcunun geleceği tarihi açıkladı. İşte detaylar…

Galatasaray’ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu Icardi’nin transferinde son durum belli oldu. 

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre sarı kırmızılı takım Fransız ekibi PSG ile futbolcunun transferi için 10 milyon euroya anlaşma sağladı. Söz konusu ödeme 2 yıl içine yayılarak Fransız kulübüne verilecek.

ÜCRETİ BELLİ OLDU

Icardi’nin kazanacağı maaşı da İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio açıkladı. Marzio’nun haberine göre Arjantinli golcü net 10 milyon euro ve bonus kazanacak, 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Tüm gözler yıldız golcünün imza atacağı tarihe çevrilirken bu konudaki açıklama, Icardi'nin hem menajeri hem de eşi Wanda Nara’dan geldi.

ICARDI'NİN GELİŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Nara sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ben işimi seviyorum. Yapmaya devam edeceğim. Maurito da işini seviyor o da yapmaya devam edecek. Birkaç gün içinde İstanbul’a gidecek. Zaten orada da bir evimiz var” diyerek Icardi’nin İstanbul’a geliş tarihini açıkladı.

Galatasaray formasıyla geçen yıl 26 maça çıkan Icardi 23 gol attı, 8 asist yaptı. Yıldız golcünün bonservis değeri Transfermarkt’a göre 19 milyon euro olarak gösteriliyor.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın