Yeni Günaydın
Geri

Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu Yorumu!

"Kaya başlamazsa şaşırırız zaten"
Hülya Avşar'dan Kaya Çilingiroğlu Yorumu!
Haberler / Magazin
4 Ağustos 2023 Cuma 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hülya Avşar eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile hiçbir zaman bağlarını koparmadı. Sürekli birlikte vakit geçiren ikiliden Çilingiroğlu yeni aşka yelken açtı. Hülya Avşar ise bakın eski kocasının yeni ilişkisine dair ne dedi.

Sosyal medyada pozları ve iddialı sahne tarzıyla adından söz ettiren Hülya Avşar, geçtiğimiz akşam Tarabya Kıyı Balık çıkışı görüntülendi.

Müdavimi olduğu balıkçıdan çıktıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar “İşlerden dolayı gidip geliyorum İstanbul’a. Bugün de dostlarım ile güzel bir akşam yemeği yedik” dedi.

"KAYA BAŞLAMAZSA ŞAŞIRIRIZ ZATEN"

Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz hafta sevgilisi ile görüntülenmişti. Bunun üzerine basın mensupları “Kaya Bey yeni sevgilisi ile görüntülendi. Gördünüz mü?” sorusuna Avşar “Kaya başlamazsa şaşırırız zaten. Başladığına niye şaşırıyorsunuz?” diyerek kahkaha attı.

Muhabirlerin “Kendisini tebrik ettiniz mi peki?” sorusuna ise sanatçı, “Tabii ne demek. Başımızın üstünde yeri var. Aile kalabalıklaşıyor” diyerek, evinin yolunu tuttu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın