Yeni Günaydın
Geri

Hizbullah’tan İsrail ile Filistin Açıklaması!

“Eylem zamanı geldiğinde planımız dahilinde çatışmalara katılacak ve onu gerçekleştireceğiz”
Hizbullah’tan İsrail ile Filistin Açıklaması!
Haberler / Dünya
13 Ekim 2023 Cuma 21:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım Lübnan’da bir mitingde yaptığı konuşmada, Hizbullah’ın İsrail ile Filistin arasında süren çatışmaların dışında kalmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Kasım, “Eylem zamanı geldiğinde planımız dahilinde çatışmalara katılacak ve onu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, bugün Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta bir mitingde destekçilerine seslendi.

"HİZBULLAH GÖREVLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR"

Kasım, Hizbullah’ın İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara dahil olmasıyla ilgili konuşurken, “Büyük güçlerin, Arap ülkelerinin ve Birleşmiş Milletler (BM) temsilcilerinin bize doğrudan veya dolaylı olarak müdahale etmememizi söylemesi hiçbir etki oluşturmayacaktır. Hizbullah görevlerini çok iyi biliyor. Biz tamamen hazırız” dedi. Hizbullah’ın planlarına ilişkin konuşan Kasım, “Eylem zamanı geldiğinde planımız dahilinde çatışmalara katılacak ve onu gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

"HER İHTİMAL DÜŞÜNÜLEBİLİR"

Öte yandan, Hizbullah lideri Seyyid Hasan Nasrallah, bugün Lübnan’ı ziyaret eden İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir araya gelmiş, İsrail'in Gazze'ye yönelik devam eden saldırılarının bölgeyi tehdit ettiğini belirterek "Siyonist rejim cinayetlerine devam ederse her ihtimal düşünülebilir" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın