Yeni Günaydın
Geri

Hesabı Kısıtlandı: Meta'dan 'Diyanet' Hamlesi!

İran'da suikast sonucu öldürülen Hamas lideri İsmail Haniye için Ayasofya'da kılınan cenaze namazının videosunu paylaşan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hesabı Facebook tarafından kısıtlandı ve video silindi.
Hesabı Kısıtlandı: Meta'dan 'Diyanet' Hamlesi!
Haberler / Gündem
3 Ağustos 2024 Cumartesi 01:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), tarafından bugün sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirildi. Bunun ardından yine bir Meta uygulaması olan Facebook'tan 'Diyanet' hamlesi geldi.

İran'da düzenlenen suikast sonucu öldürülen Hamas lideri İsmail Haniye için Türkiye'de cenaze namazı kılındı. Ayasofya'da Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı cenaze namazı, Diyanet'in sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

"Şehid İsmail Haniye gıyabi cenaze namazı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi" başlığıyla paylaşılan video, Facebook tarafından yayından kaldırıldı.

Ayrıca Facebook, Diyanet'in hesabında reklam oluşturma ve canlı videolar oluşturma, arama başlatma özelliklerine kısıtlama getirdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın